Dobro jutro prijatelji, nedjelja je i vrijeme je da pročitate ovaj tekst, pun tvrdnji i pozitive. Vrijeme je da sebi postavite nekoliko pitanja i upoznate sebe malo bolje. Probajte da pročitate ove rečenice svaki dan ove sedmice ili da ih vježbate ispred ogledala.

Uživam u uravnoteženom životu dok slijedim svoje snove. Sposoban sam odražavati balans i strukturu, uz pomoć kojih imam mir i opušten um.

Za lakše balansiranje  postavljam moje osobne vrijednosti  na prvo mjesto. Poznavajući svoje vrijednosti mnogo mi je lakše rasporediti svoje vrijeme. Prioritetne stvari na mom kalendaru su sve one u kojima uživam i koje me vode bliže do cilja.

Moj osobni planer je pun obaveza , a pun je i stvari koje me zanimaju. Svjesno odlučujem, da ću svaki dan napraviti jednu stvar koju moram obaviti i nešto za svoju dušu. Tako balansiram svoj život.

Ključ do dobrog balansa u mom život je, da uvijek ali zaista uvijek odvojim vrijeme za sebe. U svim aktivnostima mogu opušteno uživati kada znam da sam zdrav i da sam uradio nešto lijepo za svoju dušu. Brinem o sebi tako da brinem o svome tijelu i umu.

Znam da je posao jako bitan, ali isto tako radim mnogo bolje, kada odvojim vremena i za sebe. Tako sam više motiviran i kreativan. I mozak mora malo da odmori, zato je bitno napraviti nešto za svoju dušu.

Svaki dan započinjem s mislima, da će biti to najbolji dan u mom životu i da ću biti pozitivan tijekom cijelog dana.

U svakoj stvari vidim nešto dobro. Stvari gledam iz različitih perspektiva.

Danas svjesno odlučujem, da ću se pobrinuti da bude moj život uvijek u balansu i da ću u planeru uvijek pored poslovnih aktivnosti imati zapisane i zabavne stvari da napunim svoju  dušu. Probavam nove stvari jer tako shvatim što mi odgovara i kako mogu još bolje da usavršim svoju osobnu rast.

Moj život je uravnotežen.

Važna pitanja:

1. Koje bonitete mi  donosi bavljenje hobijem za vrijeme odmora na poslu?

2. Kada ste posljednji put uradili nešto samo za sebe?

3. Kako možete na dobar i efikasan način balansirati svoj život i napraviti dobar raspored vremena?

Odgovori