Afirmacija i samorefleksija: Ne bojim se napustiti zonu udobnosti

Dobro jutro prijatelji, nedjelja je i vrijeme je da pročitate ovaj tekst, pun tvrdnji i pozitive. Vrijeme je da sebi postavite nekoliko pitanja i upoznate sebe malo bolje. Probajte da pročitate ove rečenice svaki dan ove sedmice ili da ih vježbate ispred ogledala.

Odmah kako ostavim zonu udobnosti iza sebe, otvara se novi svijet ispred mene, pun novih prilika.

Svjestan sam toga, da je zona udobnosti mjesto ili stanje duha, gdje ne može ništa novo da se desi, gdje stagniram i ne napredujem. Zato ostavljam to iza sebe i svakodnevno biram nove događaje, koji mi donose mnogo više nove prilika i uz koje napredujem.

U svom domu se dobro osjećam, okružuju me ljudi koji me vole i podržavaju, kako i ja njih. Raspored stvari u mom domu postavljen je baš onako kako se meni i mojoj porodici najviše sviđa. Osjećam se sigurno kod kuće i kada krenem od kuće znam, da će mi područje van moje zone udobnosti isto tako pružiti sigurnost i osjećaj sreće.

Stvari se mijenjaju, kada napuštam zonu udobnosti. Spreman sam na te promjene. Znam da ću uspjeti u svemu, iako to bili nepredvidljivi izazovi i prepreke. Spreman sam riskirati, jer znam da će moj život postati ispunjen i neće ništa loše da se desi. Svaki izazov je lekcija za mene, koja me ući kako napraviti korak dalje.

Svakodnevno donosim odluke, da neću da brinem o svojim negativnim uvjerenjima. Pobijedit ću strah i živjeti život kakav oduvijek želim.

Znam da će biti jako zabavno van zone udobnosti uz puno događaja, puno novih poznanstava i znanja koje će mi pružiti bolji život.

Znam da me van zone udobnosti čekaju nagrade, možda ću upoznati ljubav svog života, imati prekrasnu karijeru i sretan život. Zato se svakodnevno obavezujem, da ću iskoristiti sve nove prilike koje mi život pruža,

Važna pitanja:
1. Što me zadržava u zoni udobnosti?
2. Kako ću sam sebi dozvoliti da napustim zonu udobnosti?
3. Koje nagrade me čekaju van zone udobnosti?

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.