Dobro jutro prijatelji, nedjelja je i vrijeme je da pročitate ovaj tekst, pun tvrdnji i pozitive. Vrijeme je da sebi postavite nekoliko pitanja i upoznate sebe malo bolje. Probajte da pročitate ove rečenice svaki dan ove sedmice ili da ih vježbate ispred ogledala.

Više ne brinem o tome, što mi donosi budućnost. Otvaram joj vrata na široko i radujem se svakome trenutku. Ne plašim se, jer znam da već danas radim najviše što mogu, da bi moja budućnost bila svjetlija, zdrava i financijski neovisna. Ne plašim se više, jer preuzimam stvari u svoje ruke.
Planiram svoju budućnost i znam u kom pravcu ide moj život, zato se osjećam smireno. Znam da kreće u dobrom pravcu i da ću postići svoje ciljeve. Već danas uživam u miru, jer znam da će moj sutra biti dobar.Kada naletim na prepreke znam, da ću ih premašiti jer sam spreman na njih. Znam da će mi sve te lekcije donijeti nova znanja, kako bih mogao stvoriti još ljepšu budućnost za sebe.
Moji planovi su kao putokaz za bolju budućnost. Znam, da nam nekada život prekrsti planove, ali ja se toga ne bojim, jer znam da ću uspjeti i u tome. Danas obećanjem sebi, da ću u takvim situacijama zadržati pozitivan stav, neću igrati žrtve, nego ću uvijek pronaći rješenja.
Moj plan je, da u budućnosti postižem svoje snove. Ni jedan san nije prevelik. Postići ću ga, korak po korak.
Moji snovi su odraz mog postojanja, znam da će mi budućnost donijeti još precizniju sliku o tome, kako ih postići. Običajem sebi, da ću svakodnevno napraviti plan, kojeg ću se striktno pridržavati. Znam da ću samo tako postići svoje snove, bez toga da pregorim u poslu i da mogu odvojiti dovoljno vremena za hobije i porodicu.
Moja budućnost je lijepa, svjetla, sretna, financijski neovisna i zdrava, jer donosim pozitivne odluke svakodnevno.
VAŽNA PITANJA: 
1. Kakvi su moji planovi za danas i taj tjedan? 
2. Kako se bolje pripremiti na “sutra” i na postizanje mojih ciljeva? 
3. Kako mogu prilagoditi svoje planove, da bih pridobio više samopouzdanja? 

Odgovori