Dobro jutro prijatelji, nedjelja je i vrijeme je da pročitate ovaj tekst, pun tvrdnji i pozitive. Vrijeme je da sebi postavite nekoliko pitanja i upoznate sebe malo bolje. Probajte da pročitate ove rečenice svaki dan ove sedmice ili da ih vježbate ispred ogledala.

Svaki dan sam sve tolerantniji do sebe i drugih, jer ostavljam nerealistička očekivanja iza sebe. Prihvaćam svoje greške i strpljiviji sam s drugim ljudima. Živim u sadašnjosti i ostavljam stvari koje mi ne odgovaraju i koje ne mogu ostvariti.

Strpljiviji sam s drugim ljudima i nemam tolikih očekivanja u vezi s njima. Svjestan sam toga, da neostvarivim očekivanjima do sebe i drugih koračam ka porazu. Teško podnosim prevelika očekivanja.

Time što odlučujem da neostvariva i prevelika očekivanja ostavljam iza sebe, postajem osoba koja trebam biti u danom trenutku.

Sebi dozvoljavam gledati iz drugačije perspektive. Spreman sam na sve što mi život donosi. Ali ne postavljam sebi granica.

Kada se fokusiram na životni put, postajem svaki dan sve strpljiviji, prihvaćam stvari i zato postajem sve razumniji i ljubazniji. Tako više volim sebe i druge.

Od sada dalje ću biti usredotočeniji na sadašnji trenutak. Život će mi otvoriti vrata, bit ću mnogo hrabriji i dani će prolaziti onako kako ja to želim. Svakodnevno ću uživati u svim trenutcima koje mi život pruža i u malim stvarima koje stvaraju čuda oko mene.

Važna pitanja:
1. Da li sam za sebe stvorio neka nerealistična očekivanja?
2. Da li sam stvorio neka nerealistična očekivanja u vezi drugih ljudi?
3. Kako ću živjeti u sadašnjem trenutku?

Odgovori