Vrijeme je za pozitivne afirmacije i pogled unutar sebe. Današnja tema je komunikacija osjećaja.
Sporo pročitajte članak i razmišljajte o onome što čitate. Odgovarajte pitanja iskreno, jer vam pružaju šansu za osobni rast. Koristite afirmacije cijeli tjedan! Najbolji način je ispred ogledala.

Bez razumijevanja, znam da odnos ne može rasti, te stoga dijelim svoje iskrene osjećaje s posebnim ljudima u svom životu.
Znam da postoji rizik da druga osoba može pogrešno shvatiti ili se čak i naljutiti, ali sam siguran da možemo prijeći preko tih prepreka i produbiti naš odnos.
Oslobodio sam se sklonosti da samo priznajem osjećaje koji se klasificiraju kao lijepi. Divan je osjećaj biti sretan, zadovoljan i spokojan. Kada se tako osjećam, više sam nego sretan da uokolo dijelim dobre osjećaje.
Također prepoznajem da je život često suviše izazovan, kako bi bili konstantno sretni i nemam želju pretvarati se kako bi sve bilo mirno.
U svojim odnosima, težim prema vjerodostojnosti. Želim da oni koje volim mi mogu prići kada su povrijeđeni ili uzrujani. Postavljam primjer jer sam uvijek otvoren s njima, dijeleći moje strahove, brige i usputne borbe.
Shvatam da postoje ljudi koji su jednostavno pristojni kada me pitaju kako sam. Pažljiv sam i ne otvaram sebe iznutra ljudima, osim ako nisam siguran da uistinu brinu za mene.
Jednom kada mi je ugodno s drugima, spreman sam riskirati i podijeliti moje osjećaje jer znam da je to jedini način da se razvije vjerodostojan odnos i odnos pun podrške.

PITANJA ZA OSVRT NA SEBE:
1.      Da li se usuđujem biti iskren u odnosu koji je za mene uistinu bitan?
2.      Da li postavljam primjer iskrenosti za moje riječi i djela?
3.      Da li sam pouzdan kada mi se drugi otvore?

Odgovori