Današnji dan postaje moj najbolji dan u životu

Današnji dan postaje moj najbolji dan u životu. Donosi mi mnogo novih mogućnosti za napredak na svim područjima života. Svjestan sam toga i prihvaćam ga zahvalnošću.

Svaki novi dan može postati moj najbolji dan u životu. Znam, da mogu učiniti sve što je potrebno, da bih pobijedio na svim područjima. Protekli dani me nikako ne mogu upropastiti. Poslani su bili s razlogom, kako bi naučio neke životne lekcije. Upravo te lekcije su me iz dana u dan vodile do toga, što sam postao i naučile sve što znam. Pokazale su mi, što želim u životu i da svakodnevno postajem sve bolji na svim područjima života. Ponosan sam na sebe, jer sam svjestan toga, gdje sam nekada bio i što sam sve postigao, da bi danas bio tu, gdje jesam.

Zahvalan sam za sve mogućnosti koje mi donosi današnji dan. Zahvalan sam za zdravlje, prekrasnu obitelj, drage prijatelje i da drugima mogu pomoći svojim radom i primjerom. Znam, da svaki dan donosi bezbroj stvari za koje mogu biti iskreno zahvalan.

Danas ću biti najbolja verzija mene. Svjesno ću odabrati zdravu hranu i odvojiti vrijeme za rekreaciju. Svjestan sam toga, da je to potrebno, da bi se u svome tijelu osjećao dobro.

 
Danas ću puno vremena posvetiti svojoj ženi i djeci. Obitelj je moj temelj i samo zdravi temelji mogu izgraditi sretnu i prosperitetnu budućnost. Planiram nove poslovne pothvate, koji će me dovesti do još uspješnijeg i zadovoljnijeg budućeg dana.

Danas ću svjesno odvojiti vrijeme za sebe. Ući ću duboko u sebe i ispuniti svoju dušu. Neću zaboraviti ni na puno smijeha.

Ovaj dan će definitivno biti moj najbolji dan u životu. Ništa ga ne može uništiti.

Svjesno odlučujem, da će svaki novi dan postati moj najbolji dan u životu.
 
Na koja važna pitanja moram odgovoriti sebi?
1. Što mogu učiniti, kako bi moj današnji dan bio moj najbolji u životu?
2. Mogu li prepoznati mogućnosti, koje mi donosi današnji dan?
3. Koja ograničavajuća uvjerenja mi sprečavaju, da bi to bio moj najbolji dan u životu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.