Finančna, fizična in mentalna transformacija v izzivu

FINFIT CHALLANGE

s Smiljanom Morijem in strokovnimi gosti

od 15.1. do 20.1.2024

BREZPLAČNO!

Si želite, da 2024 postane najboljše leto vašega življenja?

Ste pripravljeni odkleniti svoj polni potencial in se odpraviti na pot finančne in fizične preobrazbe, rasti in uspeha? Želite vedeti, kako si lahko pri tem pomagate z umetno inteligenco (AI)?

Na 5-dnevnem izzivu pridobite znanje, motivacijo in inspiracijo, da postanete najboljša različica sebe na vse področjih življenja.

Naučili vas bomo, kako vse želje izpolniti hitreje in preprosteje kot kadarkoli do zdaj!

Na tem revolucionarnem izzivu boste oblikovali jasno vizijo svojega prihodnjega jaza – koncept “future self”, ki vam bo služil kot kompas za dosego svojih ciljev.

Skupaj s strokovnjaki in podporno skupnostjo boste premagovali izzive in dobili znanje za dosego neizmerne rasti na vseh področjih.

Postavljali boste temlje za življenje, ki ga želite živeti, v telesu, ki ga hočete imeti.

Na FinFit challangu bomo odkrivali osupljiva dejstva, kako je fizično zdravje povezano finančno svobodo. To vam bo dalo še več motivacije, da boste na vseh področjih naredili veliki preboj.

EDINSTVEN IN REVOLUCIONARNI IZZIV

Tako fenomenalno zastavljenega izziva s številnimi bonusi na Balkanu še ni bilo.
Združuje fenomenalna strokovna predavanja z motivacijskimi govori in neprecenljivim gradivom.

#1 Predavanja Smiljana Morija

5 dni se bo vsak dan javljal v živo in delil znanje in izkušnje o finančni, miselni in fizični preobrazbi. V zadnjem letu je dosegel izjemne rezultate na fitness področju in je dokaz, da leta in prejšnje izkušnje niso merilo za prihodnje uspehe. S konkretnimi nasveti bo razkril, kako je dosegel fizične cilje, ki so mu prinesle odličja na tekmovanjih v bodybuildingu. Kot svetovno priznan podjetnik, govornik in milijonar, ima veliko neprecenljivega znanja o financah in poslu, zato bo velik del predavanj posvetil tudi strategijam za ustvarjanje finančne svobode že v letu 2024.

#2 Pogovori s strokovnjaki z različnih področji

Predavali in svetovali vam bodo strokovnjaki s področja fitnesa, hujšanja, financ ter poslovne in osebne rasti. To je vaša priložnost, da od osebnih trenerjev in finančnih strokovnjkov izveste vse, kar ste želeli vedeti, a niste imeli priložnosti vprašati.

# 3 Gradivo

Pripravili smo vam koristno gradivo, vključno z e-knjigami, priročniki in delovnimi listi, ki vam bodo pomagali, da boste celo leto motivirani in z jasno zastavljenimi cilji premagali vse ovire in težave.

#4 Umetna inteligenca za lažje življenje

Umetna inteligenca je postala del posla in življenja. Vsak dan vam bomo pokazali, kako si lahko z njo bistveno skrajšate vsakodnevna opravila in jo uporabite tako, da boste nekaj korakov pred konkurenco.

#5 Posebno presenečenje

Na izzivu se nam bo pridružil poseben gost, ki ga zagotovo poznate iz medijev. Njegovo ime naj bo še skrivnost, a zagotavljam vam, da če ne boste na izzivu, vam bo kasneje zelo žal.

Ob prijavi boste na email dobili povezavo do Facebookove skupine. Ne odlašajte, saj boste dobili pomembne informacije, kako se pripraviti na izziv.

Fin fit izziv je idealen za vas, če:

ZAKAJ JE IZZIV BREZPLAČEN

Pomembno nam je, da živimo v družbi inspirativnih in srečnih ljudi, ki soustvarjajo lep svet. Razumemo, da ne živimo v preprostih časih, a treba se je zavedati, da smo kreatorji svoje usode.
Smiljan in ekipa so se odločili, da vam brezplačno ponudijo najbolj močna orodja, ki vas bodo premaknila iz območja udobja in vam omogočila, da začnete resnično živeti.

NEHAJTE LE OBSTAJATI IN ZAČNITE ŽIVETI:

fizično in finančno fit, z ljubeznijo do sebe in okolice, ki vam pomaga rasti!

Glavni govornik: SMILJAN MORI

Sve što trebate učiniti je JEDNA MALENA AKCIJA.

Traje 10 sekundi (manje ako imate automatsko popunjavanje).

👟

Ispunite i prijavite se!

FAQ

Dogodek bo 100% online!

Trajal bo 5 dni z začetkom v ponedeljek, 15.1.2024 in koncem 20.1.2024.

Vsak dan bo dogodek trajal približno 45 minut do 1 uro, z dodatnim Q&A webinarjem po koncu 5-dnevnega challenga.

Vsak dan boste dobili gradiva za tekoči dan, ki vam bodo pomagala pri razumevanju predavanj in lažji uporabi informacij, ki bodo podane na challengu.

Glavna stvar, ki jo dobite pa je dejanski načrt in specifični nasveti, kako leto 2024 spremeniti v najboljše leto vašega življenja.

SMILJAN MORI

Tko sam ja?

Međunarodno sam priznat poduzetnik, coach, motivacijski govornik, investitor i autor 11 bestselera, i brojnih tečajeva. U više od 25 godina uspješne karijere stekao sam dragocjena znanja i iskustva, kako bih mogao svakodnevno pomagati ljudima da ostvaruju svoje ciljeve  na svim životnim područjima.

sljedbenika
0 k
sljedbenika
0 k
pregleda viralnih videozapisa
0 k
ogledov video vsebin
0 mio
gledalcev v živo na odru
0 k

Ništa što sam postigao ne bi bilo moguće da sam samo stajao i razmišljao o tome.

Morao sam izaći i to učiniti.

Morao sam prodavati, morao sam naučiti i morao sam to sve implementirati. Ali sam to učinio samo počevši i vi također možete!

Smiljan I Grant Cardone

Smiljan I Richard Branson

Smiljan I Patrick Bet-David

Smiljan I Gary Vaynerchuk

Smiljan I Brian Tracy