S Helenom smo više od 20 godina zajedno.

Uvijek je bila vrlo poduzetna, imala je i uspješnu pjevačku karijeru. Da, moja žena je pravi multitalent. Trebate vidjeti njezine slike, fantastične su!

Bez problema mogu reći da smo zajedno izgradili uspješna poduzeća. Neki kažu da nije dobro raditi sa suprugom, ali ja mislim da je to najbolja stvar na svijetu. Istina je da morate redovito izražavati svoje ciljeve, želje i probleme. Par mora djelovati na jedinstven i suveren način da bi prevladali sve prepreke i izazove. Nama to nije teško jer vjerujemo u iste vrijednosti i visoke etičke standarde.

Toplo preporučujem. 🙂

Na početku našeg odnosa postojale su svađe. Čak i kad smo počeli stvarati obitelj, što je često tako.

Ali kad smo postali financijski pismeni i počeli ispravno upravljati novcem, sve se je promijenilo. Naše poduzeće počelo se je eksponencijalno širiti, ali mi smo sve više ulagali u sebe, ali istodobno smo izražavali naše želje i brige. Počeli smo raditi na zajedničkim ciljevima i uspjeli smo. Nitko nije imao osjećaj da mu je bilo što oduzeto. Čak i kad nismo imali mnogo novca.

Upravljanje novcem trebalo bi biti oprezno, čak i kada ga imate mnogo. Potreban vam je dobar odnos s novcem, pobjedničko razmišljanje i donositi dobre odluke.

A kako postići to?

U jednoj elektronskoj poruci ne mogu vam sve to objasniti, ali mogu na 8-satnom seminaru Probudite milijunaša u Zagrebu, koji će biti 2.6.2019.

Tamo ćete saznati kako živjeti financijski slobodan život, da se nikada ne mučite oko novca i kako sa svojim partnerom izgradite pravo carstvo. Ili sami uz podršku partnera.

Za Vas smo pripremili posebno iznenađenje – AKCIJU 1 + 1

Kupite ulaznicu za bilo koji paket i dobit ćete još jednu besplatnu ulaznicu za osnovni paket.

Sjajno, zar ne?

Ali morate požuriti, jer akcija traje samo do 5.5.2019!

Kliknite OVDJE i pretplatite se!

Vidimo se!

Odgovori