Poštovani!

 

Još jednom hvala što ste donijeli izvrsnu odluku i prisustvovali seminaru Motivakcija za život. Nadam se da ćete stečeno znanje uspješno iskoristiti za postizanje svojih ciljeva.

A sada su na redu iznenađenja.

BONUSI I POKLONI ZA SUDIONIKE SEMINARA MOTIVAKCIJA ZA ŽIVOT

Mentor2Millions Academy

Na seminaru sam vam predstavio fantastičnu priliku za upis u Mentor2Millions Academy, koja je namijenjena coachevima, govornicima, autorima, trenerima i svim poduzetnicima koji žele unaprijediti svoj posao i značajno povećati svoje prihode. 

Samo vi imate tu posebnu ponudu.

Postanite dio našeg tima

Naručite Business in Box koji sadrži gradiva, tečajeve i sve informacije za uspješno pokretanje posla u našem timu. Industrija osiguranja nudi vam ogromne mogućnosti za financijski rast. Želite li fleksibilan raspored, raditi u sposobnom timu i zadovoljne klijente, onda nam se pridružite.

Za sve ostale cijena edukacije je 30€, a vi ćete je dobiti gratis.

Meditacija

Na seminaru vam je naša Ljiljana obećala snimku meditacije za bolji život s manje stresa. 

Slušaj ovdje:

Ili download:

Prijavite se za financijske vijesti

Sredite svoje financije, upoznajte svijet investicija, pratite aktualnosti na tržištima i učite od najvećih financijskih stručnjaka.

Vijesti šaljemo jednom tjedno.

E-priručnik za podizanje samopouzdanja

Na više od 40 stranica korak po korak poboljšat ćete svoje samopouzdanje i samopoštovanje. Uključuje NLP tehnike i savjete koji odražavaju dugogodišnja proučavanja neuroznanosti i pozitivne psihologije.

Vjerujem da će vam sva ta iznenađenja biti od velike koristi.

Smiljan