Ljudi igraju igre na sreću. Igraju loto, iako postoji vrlo mala šansa, da će osvojiti glavni dobitak. Ipak, nadaju se da će baš njihovi brojevi pobijediti.  Jedan loto listić ne košta mnogo, ali što biste rekli ako vas uvjerim da ćete uskoro postati milijunaši ako investirate u nešto drugo.


Biste li pokušali?
Biste li uplatili 60 eura?


Još jedna činjenica koju svi znamo je da mnogi dobitnici glavnog dobitka na lotu izgube sav novac. Zašto je to tako? Postoje 3 glavna razloga: .
1. Nemaju pravog načina razmišljanja.

2. Ne znaju kako rukovoditi s novcem.

3. Imaju ograničena uvjerenja o novcu.


Sve je povezano. Ako duboko u sebi mislimo da nismo vrijedni novca, ako imamo loše mišljenje o njemu ili mislimo da sve ovisi o njemu, mi donosimo loše odluke i time gubimo novac.Ali ako ne znamo kako raditi s novcem, brzo ga gubimo.


Može li svatko postati milijunaš bez lutrije?Da, može. Ako ovo pročitate i mislite da nije, onda je vjerojatnost da ćete se obogatiti vrlo mala. Slušajte me, prošle godine sam intervjuirao više od 40 milijunaša i milijardera. To su bili veliki ljudi, kao što su Grant Cardone i Vishen Lakhiani. Većina, ako ne i svi, počela je od nule. I uspjeli su. Neki od njih su bili siročad i neki nisu ni škole završili.Ne radi se samo o Amerikancima, već o Malezijcima, Indijancima, Talijanima. Nije važno odakle ste. Važno je gdje idete.


Zašto vam mogu pomoći?

Zato što sam bio u istom položaju kao i većina vas. Vjerojatno u još lošijoj situaciji s minusom na tekućem računu.Ne samo da se danas mogu pohvaliti da sam milijunaš, nego sam pomogao u stvaranju milijunaša. Neki vode multinacionalne tvrtke, neki su napisali najbolje bestsellere, koji su prevedeni na desetke jezika, neki služe 2.000 eura po satu kao coachevi…puno je tu priča o uspjehu..


Koja je moja tajna?

Mogu vam pomoći da promijenite svoja uvjerenja o novcu i stvarno razvijete razmišljanje milionera. Mogu vam pokazati kako otključati svoj potencijal i uspjeti u području koje vam najbolje ide. I onda znam točno što trebate iz poslovne perspektive uraditi da uspijete. Strategije, trikovi i poduzetnički savjeti koji odražavaju 20 godina rada.
Dakle, hoćete li investirati u ulaznicu za 60€ i pobijediti na lutriji života?Kliknite OVDJE i  dođite 20.10. u Skopje na seminar Probudite milionera u sebi. .A sa sobom još nekoga povedite sa sobom, jer akcija 1+1 još uvijek traje.
Vjerujte mi. Vidimo se.
Smiljan

Odgovori