Zahvalnost igra veliku ulogu u privlačenju vašeg života iz snova. Osjećanjem zahvalnosti za vaše blagoslove privlačite još više stvari za koje ćete biti zahvalni! Čak i ako to što imate nije mnogo, može se povećati za stotinu puta ako ste  na tome zahvalni. 

Dodatno, ako pokazujete zahvalnost drugima za nešto što su učinili za vas, potaknuti su da učine još više. Zahvalnost ojačava vežu prijateljstva i povećava vjernost poslovnih partnera. 

Evo misli za razmišljanje: Ako ne možete osjećati zahvalnost za ono što imate sada, hoćete li je ikada osjećati, ili ćete samo uvijek željeti sve više i više? 

Slijedite ove savjete da bi naučili svakodnevno pokazivati zahvalnost i imati koristi od toga:

  1. Govorite drugima kada vas usreće. Potreba za cijenjenjem je jedna od osnovnih ljudskih potreba. Ispunite tu potrebu i dijelite ljubav! Jednostavno „Hvala“ može uljepšati nečiji dan. 
  1. Vodite dnevnik zahvalnosti. Na kraju svakog dana, osvrnite se na sve dobro i zapišite to u dnevnik. Čitajući o svemu na čemu ste zahvalni može dići vaš duh i motivirati vas.

Svakodnevni osjećaj zahvalnosti nastavlja donositi dobre stvari. Ništa nije premalo da budete zahvalni. Ako pronađete novčić na podu, budite zahvalni na daru. Čak i ako želite veće bogatstvo, budite zahvalni na isplati koju ste upravo dobili. 

Zahvalnost pomaže da osjećate ispunjenost u vašem životu i šalje energiju s tim pozitivnim vibracijama.

Ja sam pored svega drugog zahvalan i za vas, koji mi svakim danom dajete sve više i više energije za posao. To je potvrda, da sam zaista na pravom putu. Upravo zbog toga pripremio  sam vam besplatnu e-knjigu o postizanju ciljeva, koju možete dobiti OVDJE.

„Ako želite preokrenuti svoj život, budite zahvalni. 

Nevjerojatno će vam promijeniti život.“

-Gerald Good- 

Odgovori