Da bi promijenili vaš stav u onaj koji privlači što želite, potrebno je da ugradite željene misli u vašu podsvijest. Vaš um je poput ledenjaka, to jest svjesni dio vašeg mozga je na vrhu kao 10% ledenjaka, a skriveni je vaša podsvijest koja čini ostalih 90%. Također je vaša podsvijest ta koja kontrolira 90% vaših djela i gotovo svih ideja i stavova koji utječu na sve ostalo u vašem životu. U suštini, kontrolira vas.

Postoje neke jednostavne strategije koje vam dopuštaju da pristupite svojoj podsvijesti. Cilj je da ideje i stavove koje želite konstantno unosite u vaš um, kako bi se vaš način razmišljanja  postepeno promijenio u ono što vi želite. Ove strategije će vam dopustiti da izgradite sebe u ono što vam srce kroz vašu podsvijest šapuće!

Pratite ove savjete kako bi napravili dugoročnu promjenu u vašoj podsvijesti i kako bi privukli vaše želje:

  1. Pozitivan samogovor. Vaš se um uključuje u razgovoru – ili pak monologu – sve vrijeme dok ste budni. S obzirom na to da cijeli dan provedete u razgovoru sa samim sobom, zašto si ne bi govorili stvari koje želite čuti?  Neka budu pozitivne i dobre koristi će doći.
  1. Afirmacije. Afirmacije su oblik pozitivnog govora sa sobom koji učvršćuje osobine u vama koje zaslužujete. Možete zamijeniti vaš negativan način razmišljanja s pozitivnim mislima i slikama koje vas vode prema vašem cilju.
  1. Molitve i meditacije. Uzmite si vrijeme da molite i meditirate, te zamislite zapravo život kakav želite. Doživite ga sa svim čulima i privući ćete ga. Ova vrsta duhovnog osvrta na sebe će pomoći promijeniti način  na koji razmišljate da budete u skladu s vašom zamisli.
Top Success Club je namijenjen svima, koji žele uspjeh na svim životnim područjima. Tečajevi i predavanja najuspješnijih svjetskih stručnjaka nude vam emocionalnu, fizičku, poslovnu i financijsku transformaciju.

Čovjek stvara i rastvara samog sebe, 

u fabrici svojih misli on kuje oružje uz pomoć  kojih se uništava, 

ali on isto tako izrađuje alate kojima gradi

rajski dvorac sreće, snage i mira.

-James Allen u „Kako čovjek mišljaše“

Odgovori