Dragi moji,
posljednja subota bila je jako važna  za mene i moju ženu Helenu . Obilježili smo 20. obljetnicu poslovanja naše tvrtke. Ne mogu vjerovati! Bez obzira na to da zvuči kao kliše – ali vrijeme stvarno proleti. 
A sjećanja na dane kada sam jedva preživljavao iz mjeseca u mjesec još uvijek su vrlo živa. Još uvijek osjećam okus jeftine tune u ustima, što je tada za mene bio najveći luksuz.

U subotu smo se radovali s više od 160 kolega u hotelu, dajući im nagrade za sva postignuća i sjećali se brojnih uspomena.
Imali smo divnu večeru, iznajmili hotel i svi su bili odjeveni u najljepšu odjeću za crveni tepih. Poslovni ljudi vole brojeve i s najvećim zadovoljstvom smo ih pregledali i proslavili pjenušcem. To su zaista veliki uspjesi.

I znate što mi tu najviše znači? Imati tim koji je spreman  dalje graditi ovu priču o uspjehu , ići još naviše i nastaviti podržavati jedni druge.

Volim industriju osiguranja jer mi je puno toga dala. 
Također volim govoriti i trenirati, jer vjerujem da  ima moj i Helenin način rada s našim zaposlenicima i kolegama veliki utjecaj na naš uspjeh.
Zato još uvijek učim, osvajam nova znanja i aktivno surađujem s timom kako bih olakšao  njihov uspjeh.

Seminari poput Probudite milionera u sebi moja su velika strast. 
Upravo zato što sam morao sam prijeći toliko prepreka i učenja da sam došao do točke gdje sam sada i do milionskog carstva, zato sada želim pomoći drugima.

Znam da to nije jednostavno za mnoge ljude, zato ću vam pomoći da postignete financijsku neovisnost na najbolji mogući i na najkraći mogući način dođete do velikog bogatstva.
Reći ću vam koje greške sam pravio na svom putu da bi ih mogli vi izbjeći. Reći ću vam koje strategije zaista funkcioniraju i kako programirati um da se nosi s tim putem.

Zašto? Jer mislim da na ovom svijetu ima dovoljno sredstava i prilika za svakoga da ostvari svoje  snove. Moj uspjeh ne ometa vašeg i obrnuto. Htio bih da budete sretni i da pokažete kakvog ste kova.

Upravo zbog toga što ste tražili da snizim cijenu ulaznice za seminar, Probudite milionera u sebi, koji će se održati 31.3.u Sarajevu ja sam odlučio pomoći vam. 
Sada možete ulaznice za cijeli dan kupiti za samo 29,90 €. Znam da nekima svaki euro puno znači.
Želio bih da iskoristite ovu priliku jer će vam ona stvarno pomoći.

Kliknite OVDJE da biste osigurali sebi ulaznicu.

Vidimo se!

Smiljan

Odgovori