Ovdje je moj istinski poslovni uspjeh (osobna ispovijed)

Dragi moji,
posljednja subota bila je jako važna  za mene i moju ženu Helenu . Obilježili smo 20. obljetnicu poslovanja naše tvrtke. Ne mogu vjerovati! Bez obzira na to da zvuči kao kliše – ali vrijeme stvarno proleti. 
A sjećanja na dane kada sam jedva preživljavao iz mjeseca u mjesec još uvijek su vrlo živa. Još uvijek osjećam okus jeftine tune u ustima, što je tada za mene bio najveći luksuz.

U subotu smo se radovali s više od 160 kolega u hotelu, dajući im nagrade za sva postignuća i sjećali se brojnih uspomena.
Imali smo divnu večeru, iznajmili hotel i svi su bili odjeveni u najljepšu odjeću za crveni tepih. Poslovni ljudi vole brojeve i s najvećim zadovoljstvom smo ih pregledali i proslavili pjenušcem. To su zaista veliki uspjesi.

I znate što mi tu najviše znači? Imati tim koji je spreman  dalje graditi ovu priču o uspjehu , ići još naviše i nastaviti podržavati jedni druge.

Volim industriju osiguranja jer mi je puno toga dala. 
Također volim govoriti i trenirati, jer vjerujem da  ima moj i Helenin način rada s našim zaposlenicima i kolegama veliki utjecaj na naš uspjeh.
Zato još uvijek učim, osvajam nova znanja i aktivno surađujem s timom kako bih olakšao  njihov uspjeh.

Seminari poput Probudite milionera u sebi moja su velika strast. 
Upravo zato što sam morao sam prijeći toliko prepreka i učenja da sam došao do točke gdje sam sada i do milionskog carstva, zato sada želim pomoći drugima.

Znam da to nije jednostavno za mnoge ljude, zato ću vam pomoći da postignete financijsku neovisnost na najbolji mogući i na najkraći mogući način dođete do velikog bogatstva.
Reći ću vam koje greške sam pravio na svom putu da bi ih mogli vi izbjeći. Reći ću vam koje strategije zaista funkcioniraju i kako programirati um da se nosi s tim putem.

Zašto? Jer mislim da na ovom svijetu ima dovoljno sredstava i prilika za svakoga da ostvari svoje  snove. Moj uspjeh ne ometa vašeg i obrnuto. Htio bih da budete sretni i da pokažete kakvog ste kova.

Upravo zbog toga što ste tražili da snizim cijenu ulaznice za seminar, Probudite milionera u sebi, koji će se održati 31.3.u Sarajevu ja sam odlučio pomoći vam. 
Sada možete ulaznice za cijeli dan kupiti za samo 29,90 €. Znam da nekima svaki euro puno znači.
Želio bih da iskoristite ovu priliku jer će vam ona stvarno pomoći.

Kliknite OVDJE da biste osigurali sebi ulaznicu.

Vidimo se!

Smiljan

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.