Posebni uvjeti za pretplate

Posebni uvjeti i odredbe koje se primjenjuju na pretplatničke proizvode

Zadržavamo pravo promjene cijena bilo kojeg proizvoda u pretplati. Ne preuzimamo odgovornosti za pogreške u kopijama i slikama koje su povezane s pretplatničkim proizvodima. Neki proizvodi i načini plaćanja pretplate (npr. godišnje, mjesečne) koji se nude u određenom periodu, mogu se promijeniti ​nakon naše presude.

Ako želite kupiti proizvod u pretplati, možda ćete morati unijeti potpune i točne osobne podatke, uključujući ime, adresu, telefonski broj, e-mail adresu, podatke o kreditnoj kartici i adresu za naplatu. Naša pravila o privatnosti objašnjavaju, kako možemo koristiti informacije dobivene putem web mjesta. Vaš izbor za kupnju proizvoda pretplate podliježe ograničenjima nametnutih od strane vašeg izdavatelja kreditne kartice. Trebali biste nas odmah obavijestiti o promjenama podataka o vašoj kreditnoj kartici, uključujući i bilo kakvu promjenu vaše kućne adrese. Ako kupite bilo koji proizvod koji je dostupan na ​našim ​web stranicama koristeći time vašu kreditnu ili debitnu karticu, ovlastite nas da se plaćanje redovito vrši preko vaše debitne kartice, kao što je navedeno u iznosu koji je opisan u važećim koracima za kupnju pretplatničkog proizvoda.

Pravila naplate i automatske obnove pretplatničkih proizvoda

  • Za pretplatu proizvoda Bigu, mjesečnu ili godišnju, rok počinje nakon kupnje, te se završava na kraju razdoblja. Vaša pretplata nakon isteka roka automatski će se obnoviti, osim ako ćete je otkazati prije datuma terećenja. Kako biste otkazali pretplatu, kontaktirajte korisničku podršku na Bigu info@biguacademy.com adresu ili telefonski ​ na +​386 2 234 84 00. Također je možete otkazati na svom korisničkom računu.
  • Vaš pristup može se pokrenuti na određeno razdoblje, u kojem može pretplatnik koristiti proizvod besplatno ( „besplatno probno razdoblje”), ovisno o specifičnim promocijama, koje mogu ili ne mogu biti ponuđene tijekom određenog razdoblja. Pretplatnički proizvodi s besplatnim probnim razdobljem će se naplaćivati ​​na kraju besplatnog probnog razdoblja, osim ako otkažete narudžbu u skladu s važećim uputama. Za poništavanje besplatne probne verzije, ili naknadne pretplate možete poslati e-mail na info@biguacademy.com ili nazovite +386 2 234 84 00.

POSEBNI UVJETI UGOVORA SU DIO OPĆIH UVJETA!