Pružajte više nego ste obećali

Jedna tehnika koja vam pomaže da privučete život koji zaslužujete je da dajete više nego se očekuje. Kada dajete više drugima (suprotno nego da uzimate više), šaljete energiju koja privlači dobre stvari nazad k vama.

Konstantno pružanje više nego obećate potiče stav prema izvrsnosti i obilju. Nisu li ovo neke od važnih kvaliteta uključenih u vaš život iz snova?

Kada darežljivo dajete više nego obećate, usrećujete druge. Također se osjećate dobro u vezi sebe, što pojačava vaše samopouzdanje i samovrijednost. To su osobine koje vidite u svakome tko je uspješan.

Povećavajući ove kvalitete i osobine u sebi, postavljate sebe  za uspjeh u ostvarenju životnih želja.

KORISTITE  OVE ALATE ZA PROMJENU UMA ZA PROMJENU VAŠEG ŽIVOTA

Da bi promijenili vaš stav u onaj koji privlači što želite, potrebno je da ugradite željene misli u vašu podsvijest. Vaš um je poput ledenjaka, to jest, svjesni dio vašeg mozga je na vrhu, 10%, a skriveni, vaša podsvijest čini ostalih 90%.

Također je vaša podsvijest ta koja kontrolira 90% vaših djela i gotovo svih ideja i stavova koji utječu na sve ostalo u vašem životu. U suštini, kontrolira vas.

Postoje neke jednostavne strategije koje vam dopuštaju da pristupite svojoj podsvijesti. Cilj je da unesete ideje i stavove koje želite u vaš um, konstantno, kako bi postepeno vaš način razmišljanja  se promjenio u ono što vi želite. Ove strategije će vam dopustiti da izgradite sebe u ono što vam srce želi kroz vašu podsvijest!

Pratite ove savjete kako bi napravili dugoročnu promjenu u vašoj podsvijesti kako bi privukli vaše želje:

 1. Pozitivan razgovor sa sobom. Vaš se um uključuje u razgovoru – ili pak monologu – svo vrijeme dok ste budni. S obzirom da cijeli dan provedete u razgovoru sa samim sobom, zašto si ne bi govorili stvari koje želite čuti?  Neka budu pozitivne i dobre koristi će doći.
 • Čestitajte sebi na svakom uspjehu, bez obzira koliko je malSvaki uspjeh je pobjeda i vodi k vašem cilju. Uzmite svaku priliku da slavite i gradite svoje samopouzdanje.
 • Kada načinite grešku, zapitajte se kako vam ovo pomaže. Što možete naučiti ili steći iz ove greške? Čak i greške mogu donijeti životne lekcije koje vas mogu katapultirati prema uspjehu.
 • Izbjegavajte da se grdite radi bilo čega! Ovaj negativan razgovor sa samim sobom uništava vaše samopouzdanje i sije nezadovoljstvo i neuspjeh. Ukoliko čujete nešto negativno, zaustavite to u početku i pretvorite u nešto pozitivno.
 • Koristite vaš razgovor sa sobom kao ohrabrivanje sebe da djelujete na način koji je u skladu – a ne nasuprot – vašim ciljevima.
 1. Afirmacije. Afirmacije su oblik pozitivnog govora sa sobom koji učvršćuje osobine u vama koje zaslužujete. Možete zamijeniti vaše negativne način razmišljanja s pozitivnim mislima i slikama koje vas vode prema vašem cilju.
 • Zapamtite 3 P : Afirmacije moraju biti privatne, u prezentu i pozitivne. Privatne znači da koristite riječi „Ja“ i „moje“. Zapišite ih u sadašnjosti kao da je to osobina koju već posjedujete. I naravno, želite da budu pozitivne izjave.
 • Koristite ih svaki dan. Recite svoje afirmacije svako jutro, svaku noć, i kada god osjećate potrebu da pojačate svoj stav.
 • Neke afirmacije s kojim možete započeti:
 • Iskorištavam prilike koje se ukazuju s brzim djelovanjem.
 • Uživam u upoznavanju novih ljudi.
 • Otvoren sam novim idejama koje mi mogu pomoći da ostvarim ciljeve.
 • Uzmem si vremena da isplaniram što učiniti da slijedim svoj plan.
 • Biram zdravu hranu koju jedem.
 • Uživam u vježbanju jer izgledam i osjećam se bolje.
 1. Molitve i meditacije. Uzmite si vrijeme da molite i meditirate, te zamislite zapravo življenje života kakvog želite. Doživite ga sa svim čulima i privući ćete ga. Ova vrsta duhovnog osvrta na sebe će pomoći promijeniti način  na koji razmišljate da budete u skladu s vašom zamisli.
Top Success Club je namijenjen svima, koji žele uspjeh na svim životnim područjima. Tečajevi i predavanja najuspješnijih svjetskih stručnjaka nude vam emocionalnu, fizičku, poslovnu i financijsku transformaciju.

 

Čovek stvara i rastvara samog sebe, u fabrici s

vojih misli on kuje oružje uz pomoć

 kojih se uništava, 

ali on isto tako izrađuje alate kojima gradi

 rajski dvorac sreće, snage i mira.

-James Allen u „Kako čovjek mišljaše“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.