Vjerujem da iza svakog uspješnog djeteta stoje roditelji, koji su kao prvi put vjerovali u njega. To, što djeca u djetinjstvu nauče, uvelike će utjecati na njihovu budućnost i to što će u životu postići. Ponekad kad gledam svoju djecu Simu i
Samuela, svaki put se iznenadim, kada vidim koliko mudrosti se nalazi u djeci i kako lako mogu naučiti nove stvari. Ne plaše se poraza i svijet je za njih samo igra.

To me je potaknulo da napišem Priručnik za postavljanje i ostvarivanje ciljeva za djecu, jer sam kao prvo htio pomoći svojoj djeci, kako bi im osigurao pobjednički mentalitet, koji će ih dovesti do uspješnije budućnosti.

Nedavno smo naime proveli čitavo poslijepodne učeći iz tog priručnika. Da vam kažem, bili su jednostavno oduševljeni njime i to ne samo oni, nego i njihovi prijatelji. S kojom lakoćom su djeca crtala i zapisivala svoje ciljeve! Da nisam vidio, ne bih povjerovao tome. Čak i danas kad se sjetim toga, imam osmjeh na licu.

I vi možete sada svojoj djeci priuštiti taj priručnik i to po promotivnoj cijeni od samo 10 eura. Želim ga učiniti dostupnim svima.

Priručnik možete naručiti OVDJE.

Pomozite svojoj djeci da na vrlo zanimljiv, razigran i poučan način nauče:
 što su ciljevi i zašto su važni,
 kako ciljevi funkcioniraju,
 kako definirati želje i kakve želje poznajemo,
 kako shvatiti što želimo,

 kako odrediti koje želje najviše želimo ostvariti,
 kako želje pretvoriti u ciljeve,
 što je vizualizacija i kako funkcionira.

Ova mala investicija,

može postati VELIKA INVESTICIJA U BUDUĆNOST VAŠE DJECE.

OSIGURAJTE SVOJOJ DJECI SVJETLIJU I USPJEŠNIJU BUDUĆNOST!

Odgovori