Slušajte svoje unutarnje misli

Svi imamo osjećaje na događaje koji su se desili u našim životima. Nekada nas obeshrabruju, a nekada nas osnažuju. Postoji jednostavan test da spozntate vaše unutrašnje misli. Obucite haljinu ili odijelo za poseban izlazak. Poslije pogledajte u ogledalo. Da li odmah pomislite, wow, izgledam izvrsno? Ili kimnete glavom i odaberete drugi stil? Može zvučati smiješno, ali ovo je točno način na koji se vaše unutarnje misli ispoljavaju u donošenju odluka u vašem svakodnevnom životu. 

Naše unutarnje misli mogu nam pomoći da uspijete, postanete samopouzdaniji i živite sretnijim, produktivnijim i ispunjenijim životom. Kako bi smo to stekli, moramo naučiti da se otvorimo i pojačamo unutarnje misli. 

Neporecivo, vi ste najvrjednije sredstvo koje imate u životu, osobito kada se radi o ključnim odlukama u presudnim trenucima. Automatski znate da li je nešto ispravno ili ne, te kako ostvariti najbolje rezultate jednostavno slijedeći vašu sopstvenu intuiciju, koja će vas rijetko razočarati. 

Usmjeriti se k svojoj intuiciji je jednostavno i ovo su neki od jednostavnih načina kako bi započeli.

  • Započnite razvijati svoju intuiciju koristeći je u donošenju manje važnih odluka. Na primjer, što želite za večeru, koji film pogledati ili u koji restoran otići. 
  • Shvatit ćete da je jednostavnije se povezati sa sobom i vašim unutarnjim mislima kada je tišina, stoga izaberite sobu u kojoj znate da nećete biti uznemireni. Dobra tehnika koju možete koristiti je da zatvorite oči, da uzmete nekoliko dubokih udisaja i da se fokusirate potpuno na trenutno pitanje ili zadatak i vidite ško će vam prvo pasti na um. 
  • Budite spremni da priznate da ste počinili greške slušajući intuiciju. Iako je vaša intuicija inače u pravu, nekada možete pogrešno shvatiti svoje unutarnje misli što može voditi do pogreške. Međutim, morate naučiti iz grešaka koje ste načinili i nastaviti razvijati i jačati vaše unutarnje vođenje. 
  • Kada dopustite unutarnjem vođenju da izađe na površinu, ne miješajte stvari i ne pokušavajte naginjati prema jednom pa prema drugom odgovoru. Šanse su da ukoliko naginjete  k jednom smjeru, tada već imate odgovor. 

Slijedeći navedene savjete je najjednostavniji način da ispoljite svoje unutarnje vođenje kada vam je ono potrebno. Što više ga koristite, postajat će jednostavnije. Kao što je lik iz crtića „Jiminy cvrčak“ otpjevao prijatelju Pinocchiu, „Uvijek dopusti svojoj podsvijesti da bude tvoj vodič“, isto je i u stvarnom životu. Slijedite srce, unutarnje misli i osjećaje, i nikada nećete zastraniti. Samo onda kada krenete gubiti vjeru, te započnete sumnjati u sebe postanemo zaglavljeni, neodlučni i sve nas može voditi u krivom smjeru ili ka zastoju. 

Postanite i ostanite pobjednici je vodič sa specifičnim savjetima i strategijama, koje trebate za uspjeh u svim područjima života. Natjerat će vas, da prestanete koristiti “ne mogu” i “ali”. Izgovori će nestati, a vi ćete preuzeti mentalitet najvećeg pobjednika. Sada -30%! Kliknite ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *