Što SVAKODNEVNO radim za svoju obitelj (ritual koji će promijeniti vaš život)

Vjerojatno je svima jasno, da su za dobre odnose unutar porodice potrebni rad i veliko ljubavi.
Danas ću vam reći, što ja svako jutro radim (čak i kada nisam kod kuće), kako bih pokazao mojoj obitelji, koliko mi oni znače.
To me ništa ne košta, to može uraditi svatko i mislim da biste trebali probati i vi.

Danas ću vam priznati nešto.

Ja sam poduzetnik, motivator, autor knjiga i trener. Ali najviše od svega na ovom svijetu volim biti muž i otac. Bilo je mnogo trenutaka, kada zbog svog posla nisam vidio obitelj toliko često, koliko bih ja to htio.

Imalo sam grižnju savjesti, mnogo su mi nedostajali i zato sam odlučio napraviti izmjene. Odlučio sam postati BORAC za svoju obitelj.

Najvažnija stvar za mene je, da smo sretni i da provodimo većinu vremena zajedno. To smo i postigli. Uvijek smo bili jako povezani, ali sada u našem domu svakodnevno prevladavaju sreća i radost.

To smo postigli i zahvaljujuć ritualu, koji svakodnevno radimo. Danas ću ga podijeliti s vama, jer sam siguran da će to pomoći i vašoj obitelji.

Kupio sam dnevnik za sve članove obitelji, gdje svako jutro napišem lijepu misao svakome od njih. Obično im kažem koliko mi znače, naglašavam zašto ih toliko volim i spominjem stvari koje ih čine posebnima.

Moram vam priznati, da su ODUŠEVLJENI.

Moja kći Sima jedva čeka jutro, da pročita dnevnik. Čak je i sin Samuel izuzetno ponosan i sretan, a prekrasan izraz lica žene Helene uljepša moj dan.

Trebat će vam samo nekoliko minuta za ovu vrstu akcije. To je potpuno besplatno, a vaša će obitelj biti sretna svaki dan.

Hoćete li to učiniti? Recite mi kako vam se život promijenio.

Za one koji imaju ozbiljnije probleme s djecom i tinejdžerima, a žele poboljšati svoje odnose, da bi djeca postala samopouzdane odrasle osobe s jasnim ciljevima, ovdje je knjiga MotivAkcija za mlade. Kliknite OVDJE i osigurajte sebi ovu predivnu knjigu. Sada -30%!

Volite i poštujte se!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.