Danas sam pisao o temi koja nam ne svima jako dobro poznata. Šta se dešava kada imate cilj i naiđete na prepreku, gdje se osjećate beznadežni! Pročitajte šta trebate uraditi kada ovaj problem nastupi.

Osjećati se bespomoćnim u određenim situacijama je potpuno normalno ali ne smijemo dopustiti da nas preuzme, te da nas zaustavi u ostvarivanju ciljeva. Kada god smo u takvoj situaciji, pomozite sebi sljedeći navedene savjete:

Osjećaji bespomoćnosti mogu nam stvoriti mnoge probleme u životu. Što se duže osjećate tako, manje kontrole imate nad vlastitim životom. Zasigurno ste upoznati s osjećajem neprestanog neuspjeha bez obzira koliko se trudili, smatranjem da ste nesposobni, ne biti u mogućnost nositi se, jada, straha stvaranja slike vas kao fragilne i suviše ovisne osobe. Ali, ne brinite! Uvijek si možete pomoći u borbi protiv ovih osjećaja. Jednostavno imajte na umu da niste sami i da uvijek možete preuzeti kontrolu nad vlastitim životom. Imajte vjeru u sebe i dopustite drugim ljudima da vam pomognu. Nikada ne smeta da prihvatite savjet od prijatelja ili profesionalca dok god se ne oslanjate u potpunosti na to da će oni riješiti problem umjesto vas. 

POSTANITE I OSTANITE POBJEDNICI

Ako ste spremni svoju budućnost preuzeti u svoje ruke ovo je prava knjiga za vas.

Naučit ćete što valja činiti kako biste očuvali trajnu motivaciju za dostizanje svojih ciljeva na bilo kojem području života.

Kliknite OVDJE.

Odgovori