Uspjeh i zadovoljstvo nisu ista stvar. Da bi postigli zadovoljstvu u životu, potrebno je da smo zadovoljni na svim područjima života, kako zdravljem, tako i emocijama, novcem, karijerom… A da bi postigli najbolje rezultate na tim područjima, potrebno je postaviti sebi dovoljno visoke i jasne ciljeve i biti dovoljno motivirani, da bi ih postigli.

Iako dolazim iz malog sela iz radničke porodice, uspio sam postići velike stvari u životu. A najbitnije je, da sam prepoznao brojna ograničavajuća uvjerenja, koja me nisu vodila nikuda. Sjećam se, kako sam kao odličan đak a kasnije i kao diplomirani pravnik vjerovao, da sam postigao uspjeh u životu. Ali nešto mi se nije uklapalo u život, kakav sam sanjao. Mada su nekada bila i vremena, kada sam brojao kovanice razmišljajući, da li da kupim običnu konzervu tune ili da priuštim sebi Rio Mare, znajući da će mi te pare negdje faliti. Ali nisam se predao, znao sam, da mi život donosi nešto više.

Ulagao sam u svoje znanje i učio od brojnih svjetski poznatih osoba, koje su već uspjele ispuniti svoje snove. Svoja saznanja sam napisao u predivnoj knjizi 7 tajni motivakcije, koja je kao moj prvenac jako brzo postala pravi bestseller. Danas sam sretan, što sam pomoću ove knjige mogao pomoći toliko ljudima širom svijeta i transformirao njihove živote na bolje.

I vi možete postići uspjeh na svim životnim područjima i to bez toga da potrošite na sto tisuće eura za svoje obrazovanje. Svoje znanje Vam predajem u toj fenomenalnoj knjizi, koja sadrži brojne savjete i tehnike kako postići život, kakav zaslužujete.

Iskoristite dodatnih 30% popusta na kupnju knjige 7 tajni motivakcije u našoj online trgovini.  Kupnjom upišite kod USPIJEH. Popust važi na određeno vrijeme.

Knjigu možete poručiti OVDJE

Ne odugovlačite s odlukama i doživite uspjeh na svim područjima pomoću ove knjige VEĆ DANAS. Radujem se tome i znam, da će vam pomoći da postignete svoje ciljeve i uživate u uspjehu kakvog zaslužujete.

Uživajte u čitanju knjige, koja je i dandanas moj vodič do boljeg i uspješnijeg života i nikada nije bia povoljnija nego što je sada za vas.

Puno vas pozdravljam

Smiljan

Odgovori