Nemojte čekati da prvo smršavite ili ojačate svoje tijelo, da bi ga zavoljeli. U ovom trenutku počnite voljeti svoje tijelo.Bez obzira na to što ste i koliko ste nezadovoljni svojim izgledom.

Razmislite samo malo, što sve tijelu govorimo. Da je neprivlačno. Debelo. Da ima celulit. Bore, pjege … sve što nas uznemirava. Gledamo se u zrcalo i govorimo mu kakve su njegove grješke.

Često mu govorimo tako strašne riječi, koje ne bih govorili ni najvećem neprijatelju.
Umjesto da bi mu bili zahvalni.Zahvalni srcu, da bezuvjetno radi za nas. Svakom dahu koji nas zadržava ovdje. Nogama, koje nas nose po cijelom svijetu. Umu
za sve snove i planove, kako ih ostvariti. Svakoj stanici u tijelu, koja radi za nas.
Da li je pošteno maltretirati ga tako? Mentalno i fizičko.


Ako ste mama, neka vam se ne gadi kada pogledate vaš stomak, nego vas to treba podsjetiti na događaj kada ste dobili najljepši poklon na svijetu – vaše dijete.Bore oko vaših očiju trebale bi vas podsjetiti na sve trenutke kad ste se  od srca nasmijali.


Volite svoje premale / prevelike grudi, jer su vaše.
Volite svaki dio svog tijela (uključujući i one ukrašene debelim masnim jastučićima). Tretirajte ga s ljubavlju i donosite odluke da će svaki dan u danu biti zdraviji i vitalniji.

SVOME TIJELU POSTANITE NAJBOLJA PRIJATELJICA

Umjesto da stojite pred ogledalom i kritizirate ga, vi pohvalite svoje tijelo! Ohrabrite ga! Budite ljubazni prema njemu. Postanite njegova najbolja prijateljica.
Budite ljubazni prema njemu i ono će biti ljubazno prema vama.
Hranite ga lijepo i ono će vam vratiti to s fantastičnim osjećajem.
Držite ga zdravim uz hranu i rekreirajte ga, da bi vam vraćalo svojim zdravljem i vitalnošću.
Vizualizirajte lijepu budućnost za svoje tijelo i budite dobri prema njemu.

VOLITE SVOJE TIJELO I ONO ĆE VAM VRAĆATI TU LJUBAV!

I još nešto, što još vjerojatno znate, ali vrijedi ponoviti.
Nećete izgledati kao supermodeli s Instagrama ili naslovnice časopisa. 
Istina je da i oni ne izgledaju tako. :)Prihvatite svoje tijelo i postanite najbolja verzija sebe. Nemojte pokušavati biti poput drugih. Mislim da smo sve mi već vidjele naslove članaka: Kako imati stražnjicu poput Jennifer Lopez, zar ne? 🙂

Seveda pa je prav, da smo zdravi, polni energije in da svoje možgane hranimo z najboljšo hrano. Prav zato sva se s SMiljanom odločila, da vas povabiva na 60 dnevni LCHF izziv. Popolnoma brezplačno kliknite NA TA LINK in se nam pridružite pri našem cilju – postati najboljša verzija sebe.
Helena

Odgovori